splASSch Volwassenenwerking

In het voorjaar van 2019 willen we met de tapASS groep er een weekendje op uit trekken.

Wat

Hou het weekend van 26 tot 28 april vrij want we trekken naar de Vlaamse Ardennen nl Ronse! We verblijven in een prachtig hotel in Ronse. In het hotel beschikken we over 2- persoonskamers. Neem alvast een kijkje https://www.jeugdherbergen.be/nl/ronse.

Dit jaar kozen we voor een formule waarbij we zelf instaan voor ons eten. We koken samen iets eenvoudig of gaan uit eten.
We kunnen genieten van al het moois dat de Vlaamse Ardennen ons te bieden heeft. Het programma wordt voorbereid door de begeleiders. We kijken op het moment zelf hoe we de groep opsplitsen.

Een voorsmaakje van mogelijke activiteiten: wandelen, volksspelen, museum bezoek, paintbal, workshops, … Dit is slechts een greep uit de verschillende mogelijkheden. Het programma wordt vooraf aan je voorgesteld en kan je bespreken je thuisbegeleid(st)er. Voorstellen zijn zeker welkom!

Wanneer

We vertrekken op vrijdagmiddag 26 april om 14.30 uur aan het station Gent St Pieters. Kan je pas later vertrekken, bespreek dit dan zeker met je thuisbegeleid(st)er.

We zijn terug in het station (van Gent St Pieters) op zondag 28 april om 15 uur.

Kostprijs

Voor het volledige weekend betaal je 250 euro. In de prijs is de begeleiding, 2 overnachtingen, 2 keer ontbijt en avondeten, 2 keer lunch, de prijs voor verschillende activiteiten en de sessies.

Wat niet in de prijs inbegrepen is, is het vervoer naar daar. We voorzien wel begeleiding met de trein en bus: we gaan in groep naar Ronse. Je zorgt zelf voor een treinticket. Vergeet je buskaart niet.

Voor het weekend dien je 2 sessies dagopvang en 2 sessies verblijf te tekenen. De kostprijs van de sessies is verrekend in de prijs. Ze zullen dus niet extra gefactureerd worden (zoals anders wel het geval is bij tapASS).

Extra

Heb je vragen/bedenkingen over één of meerdere aspecten van het weekend, bespreek dit zeker met je thuisbegeleid(st)er. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen en vragen van elke deelnemer.

Wat breng je mee

Eens je ingeschreven bent zal je nog een brief ontvangen waarin alle details vermeld zijn.

Inschrijven

Er zijn 15 beschikbare plaatsen. We zijn met 5 begeleiders om het weekend in goede banen te leiden. 

Let op: wanneer we geen 15 deelnemers hebben kan het weekend niet doorgaan. 

Er zijn 15 plaatsen voorzien. Vlug zijn is de boodschap. Je dient je in te schrijven voor 11 januari 2019!

Contact

Voor meer info en vragen over het weekend kan u contact opnemen met Els Roobroeck: e.roobroeck@thuisbegeleidingautisme.be0493 25 51 16.

Gegevens

splASSch Volwassenenwerking

Categorie
Kampen

Doelgroep:
18+

Datum
Uur
26/04/2019
28/04/2019
08:00 - 16:30

Locatie:
De Fiertel, Ruddersveld 7 9600 Ronse

Brochure
splassch-volwassenenwerking.pdf

Inschrijven

Dit is een gesloten groep, online inschrijven is niet mogelijk.